RUILEN & RETOURNEREN

Voldoet een artikel niet aan uw wensen dan kunt u het binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, mits ongebruikt en in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd aan ons retourneren*. Het retourpakket moet worden voorzien van de factuur én het volledig ingevulde retourformulier. Wij zullen binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugboeken op het door u aangegeven rekeningnummer.  Dit houdt dus in dat zowel de verzendkosten van de initiële order als van de retourzending voor uw eigen rekening zijn.

U heeft óók de mogelijkheid om zelf uw retourproduct bij ons op locatie af te geven. Uiteraard zitten hier geen kosten aan verbonden.

Wij controleren alle artikelen op gebreken alvorens deze verstuurd worden. Is een artikel na ontvangst toch beschadigd dan dient u dit binnen 24 uur te melden. Wij ruilen het product dan, indien mogelijk, direct om. De verzendkosten van de retourzending en de nieuwe zending zijn voor onze rekening.

Let op, outlet producten kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Om het milieu te ontlasten sturen wij geen factuur, pakbon of retourformulier bij de bestelling mee. Indien nodig kunt u deze via info@hetpaardenhuis.nl opvragen dan krijgt u deze digitaal toegestuurd.

*Alle artikelen dienen ongebruikt zonder beschadigingen in de originele verpakking met kaartjes geretourneerd te worden. Dekens dienen gepast te worden met een onderdeken, zo blijft de deken vrij van haren, huidvet en andere viezigheid en is de kans op overdracht van schimmels en andere huidaandoeningen nihil. 

Ontvangen wij toch dekens retour waar zichtbaar vlekken, haren en/of huidvet in zitten, dan zal de deken eerst gereinigd moeten worden. Daar het product dan niet meer als nieuw verkocht kan worden, zijn wij genoodzaakt deze in de Outlet shop aan te bieden. De kosten voor het professioneel reinigen van de deken en het aanbieden van het product in de Outlet shop komen voor eigen rekening. Wij hanteren hier een standaard bedrag van € 20,- voor. Dit bedrag zal in mindering worden gebracht op het restitutiebedrag. 

 

Het Paardenhuis

Afdeling retouren

Fokkerstraat 30

2811 ER Reeuwijk

Nederland

 

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden

Sorteer op
© 2015 - 2024 Het Paardenhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel