RUILEN & RETOURNEREN

Voldoet een artikel niet aan uw wensen dan kunt u het binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, mits ongebruikt en in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd aan ons retourneren. Het retourpakket moet worden voorzien van de factuur én het volledig ingevulde retourformulier. Wij zullen binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugboeken op het door u aangegeven rekeningnummer.  Dit houdt dus in dat zowel de verzendkosten van de initiële order als van de retourzending voor uw eigen rekening zijn.

U heeft óók de mogelijkheid om zelf uw retourproduct bij ons op locatie af te geven. Uiteraard zitten hier geen kosten aan verbonden.

Wij controleren alle artikelen op gebreken alvorens deze verstuurd worden. Is een artikel na ontvangst toch beschadigd dan dient u dit binnen 24 uur te melden. Wij ruilen het product dan, indien mogelijk, direct om. De verzendkosten van de retourzending en de nieuwe zending zijn voor onze rekening.

Let op; Afprijzing B keuze product: dit kan een showmodel zijn, verkleuringen of een los stiksel bevatten. Deze artikelen kunnen niet retour! Outlet items kunnen niet geretourneerd worden!

Recent hebben wij als extra service het retourbeleid aangepast. Naast de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, bieden wij nog eens 7 dagen extra bedenktijd aan. Zo heeft u bij ons maar liefst 21 dagen de tijd om uw product te retourneren.

Om het milieu te ontlasten sturen wij niet standaard een retourformulier toe. Indien nodig kunt u deze via info@hetpaardenhuis.nl opvragen dan krijgt u deze digitaal toegestuurd.

 

Het Paardenhuis

Gravekoopsedijk 2

2811 NL Reeuwijk

Nederland

 

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden

Sorteer op
© 2015 - 2021 Het Paardenhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel