DEKENS WASSEN

Laat uw paardendekens regelmatig reinigen om de kwaliteit van de dekens te behouden. Verwijder met regelmaat opgedroogde mest/zandplekken, deze kunnen de kwaliteit verzwakken waardoor de dekens eerder zouden kunnen scheuren en hun eigenschappen kunnen verliezen. Ongereinigde paardendekens zijn een broedplaats voor bacteriën en schimmels, welke huidirritaties en infecties veroorzaken. Was uw dekens daarom op tijd.

Het laten wassen van uw paardendekens

Uw paardendekens worden gewassen in computer gestuurde wasmachines. Temperaturen kunnen hiermee nauwkeurig ingesteld worden zoals ook de spoelbeurten om uw dekens optimaal te kunnen reinigen. De dekens zullen gereinigd worden aan de hand van de wasinstructies van het deken. Uw dekens zullen niet met dekens van andere klanten samen gewassen worden! De dekens worden op kamertemperatuur gedroogd zodat krimpen voorkomen wordt en de dekens heerlijk fris blijven ruiken. Bij ons gaan uw kostbare paardendekens dus niet in een droogtrommel! Na de wasbeurt zal uw deken zonder meerprijs zo veel als mogelijk haarvrij gemaakt worden. Dit in hoeverre het materiaal dit toelaat, stoffen cq. fleecevoeringen zijn helaas niet volledig haarvrij te krijgen.

Outdoordekens hebben de volgende eigenschappen; vuil/waterafstotend en ademend. Door de outdoordekens met een speciaal daarvoor ontworpen reinigingsmiddel te reinigen blijven deze eigenschappen behouden. Echter kunnen wij geen garantie bieden op de functies hiervan, daar de kwaliteit en leeftijd van de deken een grote rol speelt.

Laat uw kostbare Bucas / Horseware dekens met het speciaal daarvoor ontwikkelde wasmiddel wassen. Wanneer u voor de Bucas / Horseware wasoptie kiest, krijgt de deken tevens een speciale behandeling d.m.v. een zacht reinigend wasprogramma. Bucas rug wash gebruiken is tevens een eis welke Bucas stelt om de garantie op de waterdichtheid van de dekens te waarborgen. U betaalt hiervoor bij ons slechts € 2,50 extra.

  • wassen                                         € 12,50
  • wassen waterafstotend                   € 17,50
  • wassen Bucas / Horseware              € 20,00

 

 

Het laten repareren van uw paardendeken

Haal- en brengservice

Wij werken zowel regionaal als landelijk. Binnen een straal van 10 km vanaf postcode 2811 NL worden uw dekens en toebehoren in overleg gratis opgehaald- en teruggebracht.

- Binnen een straal van 20 km bij 15 dekens of meer
- Binnen een straal van 30 km bij 20 dekens of meer
- Binnen een straal van 40 km bij 30 dekens of meer
- Binnen een straal van 50 km bij 40 dekens of meer

Heeft u minder dekens of woont u verder weg? Neem dan gerust contact met ons op, wellicht valt uw adres binnen een van onze geplande routes en kunnen wij uw dekens alsnog gratis ophalen- en terugbrengen. In alle andere gevallen zijn wij genoodzaakt een kleine kilometervergoeding in rekening te brengen.

Uiteraard kunt u zelf uw deken(s) ook op afspraak bij ons op locatie afgeven en ophalen.

ServicepunU kunt uw dekens en toebehoren ook inleveren bij een van onze servicepunten. Uiteraard kunt u zelf uw deken(s) ook op afspraak bij ons op locatie afgeven-en ophalen.Meer informatie? Kijk op www.paardendekenwasserijreeuwijk.nl of neem vrijblijvend contact met ons op via info@paardendekenwasserijreeuwijk.nl

Wij zijn beoordeeld met 5-sterren! Laat uw dekens wassen en overtuig uzelf!

 

Sorteer op
© 2015 - 2021 Het Paardenhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel