SALE

BUCAS FREEDOM TURNOUT GRAPHITE 150 GRAM

Vorige Artikel 14 van 40 Volgende
€ 125,00 € 85,00

Bucas Freedom Turnout Light regendeken met 150 grams vulling 

150 grams gevulde outdoordeken met een sterke rip-stop polyester buitenstof. Door de gladde nylon binnenvoering krijgt de vacht van uw paard een prachtige glans! Perfect voor temperaturen tussen de -5 en +10 graden.

Deze deken heeft de volgende kenmerken: Waterdicht, ademend, gladde nylon voering, kruissingels, bilkoord, aansluiting voor bilriemen (niet meegeleverd) Wel aabevolen om deze los bij te bestellen, zo blijft de deken keurig op zijn plek en kan de deken niet opwaaien.

Kleur Graphite (antraciet)

Bucas dekens hebben standaard 2 jaar garantie. Binnen de garantie vallen productiefouten en materiaal problemen, bijvoorbeeld een losgeraakte coating. Binnen de garantie valt niet: gebruiksschade, schade door het niet volgen van het wasvoorschrift en schade door verkeerd gebruik. De Multi Power, Power Turnout, Smartex Turnout en de Atlantic Turnut dekens kunt u de garantie met een jaar verlengen door de deken binnen 30 dagen na aankoop te registreren via de volgende link: http://www.bucas.com/extend-your-guarantee/ . Zo ontvangt u op deze dekens dus maar liefst 3 jaar garantie!

Bewaar áltijd uw kassabon of factuur, dit is uw garantiebewijs.

 

Leverancierscode:B2020S

© 2015 - 2022 Het Paardenhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel