BUCAS DEKENS WASSEN MET WAS-CERTIFICAAT & GARANTIE

Vorige Artikel 8 van 11 Volgende
€ 20,00 (inclusief btw)

Paardendekens wassen

Uw dekens worden gewassen door Paardendekenwasserij Reeuwijk, dé dekenwasserij waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Uw paardendekens worden gewassen in industriéle computergestuurde wasmachines met grote trommelinhoud. Zo worden uw dekens niet op een dot geduwd en hebben ze bij ons echt alle ruimte om goed schoon te spoelen. Ook kunnen temperaturen hiermee nauwkeurig ingesteld worden zoals ook de hoeveelheid spoelbeurten om uw dekens optimaal te kunnen reinigen. De dekens zullen gereinigd worden aan de hand van de wasinstructies van het deken. Uw dekens zullen niet met dekens van andere klanten samen gewassen worden.

Wanneer je de beste zorg wilt voor jouw Bucas/ Horseware dekens, laat ze dan wassen met Bucas / Horseware Rug Wash. Deze wasmiddelen zorgen ervoor dat jouw Bucas / Horseware deken weer heerlijk fris ruikt, waterdicht blijft én blijft ademen. Tevens is dit een eis welke Bucas stelt om de garantie op de waterdichtheid te behouden.

Outdoordekens hebben de volgende eigenschappen; vuil/waterafstotend en ademend. Door de outdoordekens met een speciaal daarvoor ontworpen reinigingsmiddel te reinigen blijven deze eigenschappen behouden. Echter kunnen wij geen garantie bieden op de functies hiervan, daar het gebruik,de kwaliteit en leeftijd van de deken een grote rol speelt. Een deken welke niet meer volledig waterdicht is, zal dit ook nooit meer worden. 
 

De dekens worden op kamertemperatuur gedroogd zodat krimpen voorkomen wordt en de dekens heerlijk fris blijven ruiken. Bij ons gaan uw kostbare paardendekens dus niet in een droogtrommel! Na de wasbeurt zal uw deken zonder meerprijs zo veel als mogelijk haarvrij gemaakt worden. Dit in hoeverre het materiaal dit toelaat, stoffen cq. fleecevoeringen zijn helaas niet volledig haarvrij te krijgen. 

Let op! Er zijn helaas veel dekens in omloop van mindere kwaliteit. Hierdoor kunnen wij geen garanties geven op het wasproces. Dit houdt in dat bijvoorbeeld stiksel los kunnen laten. Prints. plaksteentjes en andere applicaties op dekens kunnen in de was loslaten. Goedkope of oude sluitingen kunnen kapot gaan in de wasmachine, dit gaat vaak gepaard met metaalmoeheid, ofwel, ouderdom of slechte kwaliteit metaal. Hierop kunnen dus geen garanties gegeven worden en valt dit onder uw eigen risico. 

U kunt de dekens op locatie afgeven of naar de wasserij opsturen middels een pakketdienst.

Print het bijgevoegde formulier, vul deze volledig in en bevestig deze aan de deken. Let op, voorzie elk deken van een volledig ingevuld label! Verzend geen natte dekens, deze zijn binnen 24 uur beschimmeld en is lastig uit te wassen.

© 2015 - 2021 Het Paardenhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel