SKIN CONDITION CONTROL ANTI MOK

Vorige Artikel 7 van 19 Volgende
€ 22,50 (inclusief 21% btw)
Het artikel is op dit moment helaas uitverkocht.

 

Skin Condition Control anti mok

Voor een bewezen effectieve nabehandeling met ongekende resultaten bij alle soorten paardenmok. 

Skin Condition Control is een vloeibare, cosmetische, conserverende en beschermende gel voor de nabehandeling van mok en bescherming van de nog gevoelige huid. Deze gel heeft een hele sterke oppervlakte werking. Na enkele dagen gebruik van de Skin Condition Control zult u zien dat de haren op de jonge huid weer gaan groeien tot een flinke vacht na 7-14 dagen. Ook is Skin Condition Control uitermate geschikt ter preventie van mok en verzorging van de (gevoelige) huid. Lees verder de beschrijving hieronder.

Skin Condition Control

  1. Was het vuil van de plaatsen weg met een lichte oplossing van zout en water en spoel na met alleen water. Gebruik geen reinigers of lotions en laat voldoende drogen.
  2. Breng Skin Condition Control aan op de plaatsen die u wilt behandelen en masseer het in. Maak hierbij gebruik van de vingers al dan niet voorzien van een rubberen of plastic handschoen. Zorg dat een voldoende dekkende filmlaag op de plaatsen wordt aangebracht.
  3. Breng het middel dagelijks aan om huidirritaties te voorkomen die kunnen ontstaan door invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld weeromstandigheden). Na enkele dagen gebruik van de Skin Condition Control zult u zien dat de haren op de jonge huid weer gaan groeien tot een flinke vacht na 7 – 14 dagen. U kunt zelf bepalen hoe lang u de Skin Condition Control wilt blijven gebruiken. Meestal is een behandeling van 7 – 14 dagen voldoende.

Clean Feet en Skin Condition Control worden geleverd in spuitbussen van 400ml. De inhoud is ruimschoots voldoende voor een paard. In sommige extreme mokgevallen kan het zijn dat er meerdere spuitbussen nodig zijn.

Behandeltip: bij sensitieve paarden kunt u het product ook direct op de plastic handschoen spuiten en vervolgens op de te behandelen plek inmasseren.

 

Inhoud airosol spuitbus 400ml

 

Leverancierscode: C2015N

© 2015 - 2020 Het Paardenhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel